Gallery

Er språngbräda ut i världen

Vi är We Travel

Att resa och att kunna ge personlig service, är vår passion

We Travel är en liten resebyrå – men ändå en resebyrå med en lång och stor erfarenhet inom branschen. Vi som arbetar här har besökt över 60 länder.

– Bosse Gustafsson som i tio år har jobbat med Flygspecialisten i Göteborg har sammanlagt över 17 års erfarenhet av att boka resor över hela världen.

– Gloria de la Parra som i nästan sju år har varit Curaçaos Turist Byrå i Norden har bidragit med att sätta denna lilla  Karibiska ön på kartan och varit hotellrepresentant för olika hotell på grannöarna Aruba och Bonaire.

Eftersom du är unik, skräddarsyr vi din resa helt och hållit efter dina och era behov, precis som du eller ni önskar ha den. Med vår hjälp får ni mera tid över till annat plus att ni åker enligt Kammarkollegiets Resegaranti.

Fråga oss gärna efter våra Inspirationskvällar under vår och höst, då vi alltid bjuder in spännande företag som kan det där med att inspirera.

Vi finns sedan december 2010 i centrala Kungsbacka. Närmare bestämt i Söderstaden, den nya trendiga stadsdelen granne med Aranässkolan. Du når oss via telefon och e-post eller vill du ha ett personligt möte, så finns vi här på Aranäs Allé 9!

Varmt välkomna!

Bosse Gustafsson & Gloria de la Parra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s